30 Haziran 2015 Salı

B36 Torshavn - The New Saints maçını canlı izle

Şampiyonlar ligi ön eleme ilk maçlarında karşılaşan ülkeler Fareo Adaları ve Galler olacak. Torshavn ile The New Saints takımları şampiyonlar ligi gruplarına kalabilmek adına ilk ön eleme maçlarına çıkacaklar. Şunu söylemek yanlış olmaz ama iki takımında gruplara kalma şansları çok az. İki takımında şampiyonlar ligi grup tecrübesi bulunmuyor. İki takımda kendi liglerideki istikrarları ile göze çarpıyor. Bize göre Galler ligi Faroe Adaları liginden çok daha iyi bir lig olduğu için maçı The New Saints kaybetmez.

29 Haziran 2015 Pazartesi

Brommapojkarna - Mjallby maçını canlı izle

İsveç superettan liginde 15. hafta oynanıyor. Küme düşme hattındaki iki takım 11. kez karşılaşıyor. Geride kalan 11 maçın 5'ini ev sahibi Brommapojkara, 4'ünü ise konuk takım Mjallby kazanırken, 2 maçta berabere bitti. Geçen sezon iki takım son olarak Mjallby stadyumunda karşılaştı ve maçı Brommapojkarna 1-0 kazanmışytı. Bu maçta iki takım için kolay olmayacaktır. Biz maçı Brommapojkarna takımı kazanır diyoruz. Brommapojkarna - Mjallby maçını canlı izlemek için justin tv adresini ziyaret ediniz.

28 Haziran 2015 Pazar

Fredrikstad - Jerv maçını canlı izle

Norveç 1.lig maçında favori takım belli değil. Bu heyecanlı karşılaşmayı sitemizden canlı izleyebilirsiniz. İddaa oranları ev sahibi takımı biraz daha öne çıkarıyor. Bu maçın sonucunu önceden kestirmek mümkün değil. Ayrıca avrupa bahisleride de iki takım için verilen oranlar birbirine çok yaklaştı. İki takımdada sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. İki takım ilk defa karşı karşıya geliyor. Jerv'in acil puana ihtiyacı var. Fredrikstad - Jerv maçını donmadan canlı izlemek için macbolgesi'ni ziyaret ediniz.

25 Haziran 2015 Perşembe

Jaro - KTP Kotka maçını canlı izle

Finlandiya liginin alt sıralarını yakından ilgilendiren bu maçta favori takım son haftalarda çıkışta olan Jaro. İki takım daha önce sadece bir kez karşılaştı ve o maçı Kotka takımı 2-0 kazanmıştı. Fakat Kotka takımı son haftalarda formsuz görünüyor. Son 5 haftada 10 puan kaybetti. Jaro ise kendi sahasında daha etkili bir takım gibi börünüyor. Bu maç iki takım içinde zor geçecektir. Defansif bir oyun bekliyorum. İki takımda zor gol bulacaklardır. Bu yüzden bu maça alt tercihini öneriyorum. Jaro - KTP Kotka maçını canlı izlemek için justin.tv adresinden spor kanalları linkinden canlı izleyebilirsiniz. İsterseniz bu maçı canlı izlemek için macbolgesi.blogspot.com adresimizi takip edebilirisiniz.

15 Haziran 2015 Pazartesi

Jaro - Ilves Tampere maçını canlı izle

Jaro - Ilves Tampere maçını canlı izle, Jaro - Ilves Tampere justin tv, Jaro - Ilves Tampere canlı izle, Jaro - Ilves Tampere maçı izle.

14 Haziran 2015 Pazar

İsveç - Karadağ maçını canlı izle

İsveç - Karadağ maçını canlı izle. Grubun sürprizi Avusturya'nın bir hayli gerisinde kalan İsveç ile Rusya şu anda 2. sıra için yarış halindeler. İsveç - Karadağ online izle. Karadağ, istediği sonuçları bir türlü alamadı ve şansı her geçen maç biraz daha azalıyor. Karadağ'da oynanan grubun önceki maçı karşılıklı gollerle 1-1 sona ermişti. Karadağ, bu maçtan mağlubiyetle ayrılırsa psikolojik olarak havlu atabilir. O yüzden ilk amacı yenilmemek olacaktır ama Zlatan Ibrahimovic başta olmak üzere kadrosunda kaliteli isimleri barındıran İsveç'in seyircisi önünde 3 puana uzanacağını düşünüyorum.

12 Haziran 2015 Cuma

Andorra - Güney Kıbrıs maçı canlı izle

Andorra - Güney Kıbrıs maçı canlı izle, Andorra - Güney Kıbrıs online yayınlar, Andorra - Güney Kıbrıs hd maçı izle, Andorra - Güney Kıbrıs hd justin tv maç izle, Andorra - Güney Kıbrıs maçı izle, Andorra - Güney Kıbrıs canlı izle, Andorra - Güney Kıbrıs maçını izle

11 Haziran 2015 Perşembe

Justin tv izle

Justin tv ile canlı maç izlemek çok kolay. Futbol ve basketbol maçlarını her gün ücretsiz ve HD kalitesinde canlı olarak yayınlayan sitemiz maçları justin tv sayesinde donmadan sizlere sunuyor. Sitemizden maçları donmadan canlı izleyebilirsiniz. Ücretsiz justin tv izle ve canlı maç izlemek için sitemizi ziyaret ediniz.

10 Haziran 2015 Çarşamba

Valladolid - Las Palmas maçını canlı izle

İspanya 2.lig yarı final play-off maçında çok heyecanlı bir maç bizleri bekliyor. İki takımda son haftalarda istikrarlı bir şekilde futbol oynuyorlar. İki takımda ligde oynadıkları 10 resmi maçta sadece 2 yenilgi aldılar. Diğer yandan iki takımında maçları çok gollü bitiyor. İki takım arasında oynanan maçlarda ise bir takımın kesin favori olduğu söylenemez. Fakat La liga yolunda maçı kazanamak için uğraşaklarını düşündüğümüzde iki takımında tedbirli bir oyun oynayacaklarını düşünüyorum. Bu maça 2.5 golaltı tahminini tercih edebilirsiniz. Valladolid - Las Palmas maçını macbolgesi sitemizden canlı izleyebilirsiniz.

8 Haziran 2015 Pazartesi

KTP Kotka - IFK Mariehamn maçını canlı izle

Finlanda liginde zirveyi ve alt tarafları ilgilendiren mükemmel bir maç oynanacak. Kotka ile Mariehamn karşılaşıyor. Maçın favori takımı, ligde son haftalarda aldığı galibiyetlerle çıkışa geçen Mariehamn. Ligde oynadığı son 10 karşılaşmada sadece iki kez kaybeden Mariehamn bir kezde berabere kaldı. Geçen hafta SJK takımına kaybeden Mariehamn şampiyonluk şansını kaybetmemesi için bu maçı kazanmadı gerekiyor. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı 2-1 kazanan Mariehamn'ın maçı kazanması sürpriz olmayacak gibi görünüyor. Bizim tahminimiz bu maç berabere biter tercihidir. KTP Kotka - IFK Mariehamn maçını canlı izlemek için macbolgesi.blogspot.com'u takip edebilirsiniz.

5 Haziran 2015 Cuma

Limerick - Drogheda United maçını canlı izle

İrlanda premier ligin bu haftaki en zor maçlarından bir tanesi İimerick ile Drogheda United arasında oynanacak. Maçın favori takımı bize göre Drogheda United. Limerick ligin en kötü takımı ve henüz galibiyetleri yok. Limerick - Drogheda United canlı izle. Drogheda United ise son 7 deplasmanda 1 puan kaybetti. Ev sahibi kaybetmez tahmini tercih edilebilir. Limerick - Drogheda United maçını canlı izle. Limerick - Drogheda United justin tv, Limerick - Drogheda United canlı izle, Limerick - Drogheda United maçı izle, Limerick - Drogheda United online izle.