24 Aralık 2015 Perşembe

Samsunspor - Kayseri Erciyesspor macini canli izle

Samsunspor - Kayseri Erciyesspor macini canli izle, Samsunspor - Kayseri Erciyesspor trtspor canli ize, Samsunspor - Kayseri Erciyesspor cani trt izle, Samsunspor - Kayseri Erciyesspor aci hangi kanalda, Samsunspor - Kayseri Erciyesspor online izle.

Merhaba arkadaşlar. Türkiye Ptt 1.liginde hafta Samsun'da açılıyor. Ligde oynanan 16 maç sonrasında Samsunspor ligde 24 puanla 7.sırada bulunuyor. Kayseri Erciyesspor ise ligde 17 puanla 14.sırada yer alıyor.

Samsunspor'da teknik direktör Ümit Özat geçenlerde istifa etmişti fakat yönetim tarafından kabul edilmemişti. Bu maç Samsunspor için çok önem arz ediyor. Liderle arasında sadece 4 puan fark bulunurken iki takım arasındaki puan farkı 7 olduğu görünüyor. Haftayı kayıpsız geçmek isteyen Samsunspor'da sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. 25 Aralık 2014 Cuma günü saat 20:00'da oynanacak karşılaşma TRT Spor kanalından canlı yayınlanacaktır.

Tarih: 25 Araık 2015 Cuma
Saat: 20:00
Yer: Sasun 19 Mayıs
Hakemler: Murat Özcan, Erkan Akbulut, Seyfettin Ünal
Yayın: TRT Spor (CANLI)

Samsunspor - Kayseri Erciyesspor Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda ve maç analizi yukarıdaki yazımıza belirtilmiştir. Maçı anlı izlemek için macbolgesi.blogspot.com adresimizi takip edebilirsiniz. Macbolgesi.blogspotcom bir canlı maç izle ve justin tv izle sitesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder